Valokuvatuotteiden esittelyt


Valokuvat

Studion valokuvat tehdään  ammattilaboratoriossa Tampereella.

Normaalit valokuvat valmistetaan aitoina valokuvina Fujin ammattipaperille.

 40x50 cm -koosta alkaen kuvat vedostetaan Hahnemühlen laadukkaalle  Photo Pearl -paperille, joka on valokuvalaatuinen ja kestää kymmeniä vuosia.

Valokuvien hinnat löydät tästä

Valokuvia voidaan valmistaa myös muihin kun hinnastossa oleviin kokoihin.

Pohjukkeet

Pohjuke on kartonkinen kehys valokuvan ympärillä, se kuuluu 12x15 cm ja 14x18 cm -valokuvien hintaan. Värivaihtoehtoja on neljä, yleensä sopiva  pohjuke valitaan kun haet kuvia.

Paspikset


Paspikset ovat paksumpia kuvakehyksiä, jotka löytyvät studiolta valkoisena ja  mustana. Paspikset ovat myynnissä 12x15 cm, 14x18 cm, 20x25 cm ja 20x30 cm -kokoihin.  Paspis kuuluu osaan fine art -tulosteista.

Magneetit

Magneetissa kuvan takana on magneettilevy, jolloin se saadaan kiinni vaikka jääkaapin oveen. Kuva on Fujin valokuvapaperia ja se kestää kevyen pyyhkimisen. Magneetit valmiina koossa  10x15 cm ja 7,5x10cm muita kokoja kannattaa kysyä.  Magneettiin saa halutessaan tekstin.  Pienemmät magneetit (7,5 x10cm) ovat kahden erissä.


Fine art -valokuvat


Fine art -valokuvasarjaan olen valinnut upeita Hahnemühlen museolaatuisia tulostuspapereita  eri kuvatuotteisiin.  Valokuvien hinnat löydät tästä

Paspiskuvat

Fine art -paspiskuviin voi valita paperiksi joko kuvassa olevan  mattapintaisen  William Turner -paperin tai satiinisen  Photo Rag Satinin. Kokoja 12x15 cm tai 14x18 cm, paspis joko luonnonvalkoinen tai musta (/tumma harmaa).   Paspiskuvat voit kehystää tai laittaa sellaisenaan esille esimerkiksi kuvatelineeseen.

Isot valokuvat

Isot valokuvat ovat isompia kuin 20x30 cm -kuvat.   Kuvat pohjustetaan kapalevylle, joka pitää kuvan suorana.  Papereissa on valittavana normaali puolimatta valokuvapaperi  Photo Pearl  ja Fine art -paperit William Turner tai  Photo Rag Metallic.

William Turnerin mattapinta

Kapalevypohjustus

Photo Rag Metallicin metallinkiiltoinen pinta

Valmiit taulut

Canvastaulu

Canvastaulu on kangaspintainen taulu, joka on tulostettu Photo Canvakselle ja taulussa on kiilakehykset. Taulu on ripustusvalmis.

Vaneritaulu

Vaneritaulussa mattapintainen hieman lämminsävyinen Avagami Bamboo -vedos on pohjustettu vanerille. Taulu on ripustusvalmis tuote.

Alumiinitaulu

Upea taulu, jossa valokuva on pohjustettu alumiinille ja kuva tulee 2 cm irti seinästä ripustuskehikon avulla. Valittavissa joko Photo Pearl -valokuvapaperi tai metallinhohtoinen  Photo Rag Metallic.   

Taulu on valmis ripustustuote

Kiitoskortit

Valokuvakiitoskortit

Valokuvakiitoskorteissa suunnittelen sinulle yksilölliset kiitoskortit.  Saat korttiin haluamasi tekstin, kortin koko on 10x15 cm ja korttien mukana tulevat kirjekuoret.

Valittavissa Fujin valokuvapaperi  (vasemmalla) sekä Fine art -papereista  mattapintainen, hieman lämmin Avagami Bamboo (keskellä kuvaa) tai  metallinhohtoinen Photo Rag Metallic (oikealla).

Perinteiset pohjukkeelliset kiitoskortit

Perinteinen pohjukkeellinen kiitoskortti on avattava kortti, jossa teksti "Kiittäen" valmiina.   Valkoinen kartonki sesongin mukaan joko hopea-, tai kultareunuksella.  Kortissa aito n. 6x7 cm -kokoinen valokuva. Korttien mukana tulevat kirjekuoret.

Using Format