Kuvaushinnasto 2021

Täältä löydät  useimpien kuvausten hinnat. Kuvaukset eivät sisällä valmiita valokuvia/kuvatuotteita ellei erikseen mainita. Kuvatuotehinnaston löydät tästä

Yrityskuvauksiin saat tarjoukset lähettämällä sähköpostia. Näppärimmin varaat monet kuvaukset nettiajanvarauksestani


Kuvaukset


Muotokuvaukset

kuten Lapsikuvaus, perhekuvaus, rippikuvaus, valmistujaiskuvaus, lemmikkikuvaus, huomenlahjakuvaus


A Studiokuvaus 129e

Sisältää 1,5-2 tunnin kuvauksen studiossa, 50-75 kappaletta koevedoksia ja kuvienvalitsemistilaisuuden studiolla ajanvarauksella. Otan halutessanne kuvia ainakin kahdella eri taustalla ja myös lifestyle-kuvia studion miljöössä. Aihemuutokset ovat mahdollisia. Mahdollisuus kuvata esimerkiksi lapsikuvauksen yhteydessä myös perhe- ja sisarkuvia .


B Studiokuvaus tai  Lepokodin miljöökuvaukset  79e

Sisältää 45 minuutin  kuvauksen studiossa tai Kangasalan Lepokodilla ja 40-50 kappaletta koevedoksia. Tämä on perinteinen muotokuvaus, jonka valokuvista löytyy varmasti useampia erilaisia kuvasarjoja. Otan halutessanne kuvia studiossa kahdella eri taustalla ja ulkona useammassa paikassa. Aihemuutokset ovat mahdollisia kuten mahdolllisuus kuvata esimerkiksi lapsikuvauksen yhteydessä myös perhe- ja sisarkuvia.

Lepokodin miljöössä kuvaamme tarvittaessa säävarauksella. Kuvas onnistuu yleensä myös Lepokodilla sisällä tarvittaessa.


C Studiokuvaus tai Lepokodin miljöökuvaus 49e

Sisältää noin 10 minuutin kuvauksen studiolla tai lepokodin miljöössä ja 10-15 kappaletta koevedoksia. Tämä kuvaus sopii parhaiten tilanteeseen, kun tarvitaan yksi onnistunut kuva esimerkiksi kiitoskorttiin. Kuvauksessa käytetään yhtä taustaa. 


D Miljöökuvaus 129e

Sisältää 1-1,5 tunnin kuvauksen miljöössä ja 40-50 kappaletta koevedoksia. Kuvaus sisältää myös matkakulut Kangasalan ja Tampereen keskusta-alueen ympäristöön. Kuvaus halutessanne säävarauksella.


Kaikki koevedokset tulevat sähköisenä.  Hinnat eivät sisällä valmiita valokuvia. Kuvatuotehinnaston löydät tästäVaivaton-kuvaus


Vaivaton kuvaus 150e

sisältää kokonaiskestoltaan 30min studiokuvauksen sekä 3kpl valokuvaajan valitsemia kuvatiedostoja.

Vaivaton kuvauksen lisätuotteet kuvauksessa ostettuina:

30e 3kpl 12x15cm valokuvia kotiin postitettuna

65e 3kpl 20x30cm valokuvia kotiin postitettuna

35e sähköiset koevedokset


Lifestyle-kuvaus

450e

Sisältää kokonaiskestoltaan 1-1,5h studio- tai miljöökuvauksen sekä 15-20kpl valokuvaajan valitsemia isoja kuvatiedostoja käyttöoikeuksin.

Tämä kuvaus varattavissa vain puhelimella/sähköpostilla. Huomaa että kuvaus ei sisällä koevedoksia eivätkä ne ole ostettavissa tähän kuvaukseen.


Tapahtumakuvaus

230e ensimmäinen tunti

79e/h seuraavat tunnit

Sisältää valmiiksi valitut ja kevyesti käsitellyt kuvatiedostot sähköisessä muodossa. Kuvamäärä vaihtelee kuvauksen ja kuvausajan mukaan. Saatte halutessanne arvion kappalemäärästä etukäteen. Tiedosto sisältää kuvat sekä värillisinä että mustavalkoisina. Saatte kuviin täydet käyttöoikeudet. 


Nimityskuvaukset

50e ensimmäinen henkilö

30e seuraava henkilö samalla kuvauskerralla

Sisältää lyhyen kuvauksen lepokdin työhuone studiossa ja heti kuvauksen jälkeen valitun kuvan sähköisenä kuvatiedostona. Kuva on kasvokuva.
Vihkikuvaukset


Hääkuvaus, potretit

A Studiossa 195e 45 min

B Miljöössä  195e  1h 

Kuvaukset sisältävät suunnittelupalaverin, kuvauksen ja koevedokset sähköisesti. 


Hääkuvauspaketit

6h kuvaus 790e

Kuvaus sisältää 6h dokumentaarisen kuvauksen vihkimisestä ja juhlasta sekä potrettikuvauksen miljöössä tai studiossa.

Kokopäivän kuvaus 1200e

Kuvaus sisältää koko päivän dokumentoiniin (12h) sekä miljöö tai studiopotrettien ottamisen


Kirkko- ja potrettikuvaus 395e

Kuvaus sisältää vihkimisen kuvaamisen sekä potrettikuvauksen joko studiossa tai miljöössä


Kaikki häiden dokumentaariset paketit sisältävät suunnittelupalaverin. Tapahtumakuvauksen osalta hääkuvauspaketit sisältävät valmiiksi valitut ja kevyesti käsitellyt kuvatiedostot sähköisessä muodossa. Potrettikuvien osalta paketit sisältävät koevedokset. Kuvauspaketit sisältävät myös matkakulut Tampereen ja Kangasalan alueelle.


Potrettikuvat eivät sisällä valokuvia tai kuvatiedostoja vaan ne tilataan oman tarpeen mukaan koevedoksista hinnaston mukaisesti.Lahjakortit


Studion lahjakortit onnistuvat tilauksesta,  halutessasi kotiin postitettuna tai sähköpostiisi. Soittele 040 7572435 tai laita sähköpostia reetta@studioreettamuranen.fi niin katsotaan sopiva lahjakortti!Passikuvaukset

Passikuvia ei studiolla valitettavasti kuvata

Viisumikuvat ja muut erikoisvaatimuksia tarvittavat kuvat onnistuvat ajanvarauksella, hinta 30e/sähköinen valokuva sähköpostiin toimitettuna.

.

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n    Y-tunnus 2179292-4

Using Format