Kuvaushinnasto 2024

Täältä löydät  useimpien kuvausten hinnat. Kuvaukset eivät sisällä valmiita valokuvia/kuvatuotteita ellei erikseen mainita. Kuvatuotehinnaston löydät tästä

Yrityskuvauksiin saat tarjoukset lähettämällä sähköpostia. Näppärimmin varaat monet kuvaukset nettiajanvarauksestani


Kuvaukset


Muotokuvaukset

kuten Lapsikuvaus, perhekuvaus, rippikuvaus, valmistujaiskuvaus, lemmikkikuvaus, huomenlahjakuvaus


Pikonlinnan  pidemmät studio- tai  miljöökuvaukset 159e

Sisältää 1,5-2 tunnin kuvauksen studiossa, 50-75 kappaletta koevedoksia ja kuvienvalitsemistilaisuuden studiolla ajanvarauksella. Otan halutessanne kuvia ainakin kahdella eri taustalla ja myös lifestyle-kuvia studion miljöössä, tai ulkotiloissa. Aihemuutokset ovat mahdollisia. Mahdollisuus kuvata esimerkiksi lapsikuvauksen yhteydessä myös sisaruskuvia. 


Pikonlinnan  studio- tai  miljöökuvaus 89e

Sisältää 45 minuutin  kuvauksen studiossa Pikonlinnassa  ja/tai sen pihamiljöössä  ja 40-50 kappaletta koevedoksia. Tämä on perinteinen muotokuvaus, jonka valokuvista löytyy varmasti useampia erilaisia kuvasarjoja. Otan  halutessanne kuvia studiossa kahdella eri taustalla tai  ulkona useammassa paikassa. Pienille lapsille suosittelen yhtä tausta.

Pikonlinnan studiossa mahdumme kuvaamaan yksittäisiä aikuisia, pariskuntakuvia sekä lapsia  (max 3 sisarusta).   Ulkona voimme kuvata myös  isompia perheitä. Lue Pikonlinnan perhekuvauksesta tästä


Pikonlinnan lyhyet  kuvaukset  49e

Sisältää noin 5-10 minuutin kuvauksen studiolla tai  Pikonlinnan miljöössä ja 10-15 kappaletta koevedoksia. Tämä kuvaus sopii parhaiten tilanteeseen, kun tarvitaan yhdestä ihmisestä yksi onnistunut kuva esimerkiksi kiitoskorttiin. Kuvauksessa käytetään yhtä taustaa ja yksi aihe.


Miljöökuvaus muualla 159e

Sisältää 1-1,5 tunnin kuvauksen miljöössä ja 40-50 kappaletta koevedoksia. Kuvaus sisältää myös matkakulut Kangasalan ja Tampereen keskusta-alueen ympäristöön. Kuvaus halutessanne säävarauksella.


Hatanpään studiokuvaukset 159e

Sisältää n. 45min-1h kuvauksen  ja 40-50 kappaletta koevedoksia.  Tämä kuvaus isossa studiossa Hatanpäällä, sopii perheille, sukukuvauksiin, kaveriporukoille. Hatanpään studioon mahtuu isompikin porukka kuvaan.


Kaikki koevedokset tulevat sähköisenä.  Hinnat eivät sisällä valmiita valokuvia. Kuvatuotehinnaston löydät tästäKuvaukset kuvatiedostojen kanssa:


Vaivaton kuvaus 150e

Sisältää kokonaiskestoltaan 30min  Pikonlinnan studiokuvauksen sekä 3kpl valokuvaajan valitsemia isoja kuvatiedostoja käyttöönne. Kuvausaika n. 20 min.  Sopii yhden aiheen kuvaukseen  (esimerkiksi joko lapsikuva tai sisaruskuva).

Vaivaton kuvauksen lisätuotteet kuvauksessa ostettuina:

39e 3kpl 12x15cm valokuvia kotiin postitettuna

75e 3kpl 20x30cm valokuvia kotiin postitettuna

35e sähköiset koevedokset


Lifestyle-kuvaus 450e

Sisältää kokonaiskestoltaan 1-1,5h studio- tai pikonlinnan miljöökuvauksen sekä 15-20kpl valokuvaajan valitsemia isoja kuvatiedostoja käyttöoikeuksin.

Tämä kuvaus varattavissa vain puhelimella/sähköpostilla. Huomaa että kuvaus ei sisällä koevedoksia, eivätkä ne ole ostettavissa tähän kuvaukseen.

Lifestyle-kuvaus Hatanpään studiolla tai muussa miljöössä + 25eTapahtumakuvaus

esimerkiksi  juhlakuvaus, hautajaiskuvaus

280e ensimmäinen tunti

89e/h seuraavat tunnit

Sisältää valmiiksi valitut ja kevyesti käsitellyt kuvatiedostot sähköisessä muodossa. Kuvamäärä vaihtelee kuvauksen ja kuvausajan mukaan. Saatte halutessanne arvion kappalemäärästä etukäteen. Tiedosto sisältää kuvat sekä värillisinä että mustavalkoisina. Saatte kuviin käyttöoikeudet.  Nimityskuvaukset/CV-kuvaukset

50e ensimmäinen henkilö

30e seuraava henkilö samalla kuvauskerralla

Sisältää lyhyen kuvauksen Pikonlinnan  studiossa ja heti kuvauksen jälkeen valitun kuvan sähköisenä kuvatiedostona. Kuva on kasvokuva.
Vihkikuvaukset


Hääkuvaus, potretit

Studiossa 250e 45 min

Miljöössä  250e  1h 

Kuvaukset sisältävät suunnittelupalaverin, kuvauksen ja koevedokset sähköisesti. 


Hääkuvauspaketit

6h kuvaus 900e

Kuvaus sisältää  häiden dokumentaarisen  kuvauksen sekä potrettikuvauksen miljöössä tai studiossa.  Kuvauksen kokonaiskesto on 6h.


Vihki- ja potrettikuvaus 490e

Kuvaus sisältää vihkiserenomian kuvaamisen sekä potrettikuvauksen. Potrettkuvaus voi olla studiossa tai miljöössä.


Kaikki häiden dokumentaariset paketit sisältävät suunnittelupalaverin. Tapahtumakuvauksen osalta hääkuvauspaketit sisältävät valmiiksi valitut ja kevyesti käsitellyt kuvatiedostot sähköisessä muodossa. Potrettikuvien osalta paketit sisältävät koevedokset. 


Potrettikuvat eivät sisällä valokuvia tai kuvatiedostoja vaan ne tilataan oman tarpeen mukaan koevedoksista hinnaston mukaisesti.  Matkakulut

Matkakulut sovitaan tapauskohtaisesti. Miljöö- ja tapahtumakuvaukset sisältävät matkakulut 20km säteellä Kangasalan keskustasta. 


Passikuvaukset

Passikuvia ei studiolla valitettavasti kuvata

Viisumikuvat ja muut erikoisvaatimuksia tarvittavat kuvat onnistuvat ajanvarauksella, hinta 35e/sähköinen valokuva sähköpostiin toimitettuna.


Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n    Y-tunnus 2179292-4

Using Format