Ajanvaraus 

Voit varata nettiajanvarauksesta yleisimmät studiokuvaukset Pikonlinnaan sekä kuvaukset Pikonlinnan monipuoliseen miljööseen.

Perhekuvauksista studiossa löydät infoa tästä.

Studion osoite:

Pikonlinnantie 240, Pikonlinna

Ajanvaraus näyttää 2kk eteenpäin vapaa ajat arkipäiville. 

 Jos et löydä sopivaa aikaa, tai haluat varata kuvauksen myöhemmäksi ota yhteyttä studiolle. Kaikissa  muissa miljöökuvauksissa, Hatanpään studiokuvauksissa,  perhe- hää- tapahtuma- ja yrityskuvauksissa yhteydenotto myös suoraan studiolle niin voimme keskustella vaihtoehdoista. Studiolle saa yhteyden puhelin 040 7572435 tai sähköpostilla reetta@studioreettamuranen.fiAjanvarauksessa olevat kuvaukset sisältävät

-kuvauksen ja sähköiset koevedokset, nimitys-, some- ja vaivatonkuvausta lukuunottamatta. 

-Valokuvien tai kuvatiedostojen hinnat löydät hinnastosta.

Ethän tule tule  flunssaisena kuvaukseen.  Sairastapauksissa kuvauksen voi siirtää toiseen ajankohtaan myös samana päivänä. 


Lauantaille 3.6. 23 valmistujaiskuvausaikoja   vapaana aikaväleiltä  klo 9.00-11.30   sekä klo 14.45 -16.30 . Kuvaukset  Pikonlinnassa. Ota yhteyttä reetta@studioreettamuranen.fi tai 040 7572435


Sähköisessä ajanvarauksessa tällä hetkellä pieni kieliongelma,  ajanvaraus on sekoitus englantia ja suomea. Jos tarvitset apua ota yhteyttä studiolle!

Using Format