Ajanvaraus 

Tervetuloa Studio Reetta Murasen sähköiseen ajanvaraukseen. Voit varata sähköisestä kalenterista yleisimmät studiokuvaukset arkipäiville sekä kuvauksia Kangasalan Lepokodin ihanaan miljööseen -Lepokodilla  on  myös pieni studio työhuoneen yhteydessä  ja siellä onnistuva henkilöstökuvaukset (kasvokuvat). 

osoitteet: 

Lepokoti, Ruutanantie 26,  Kangasala

Studio: Hatanpäänvaltatie 34 b, 2krs (Studio Torkkelin tilat)  

Näet kalenterista vapaat kuvausajankohdat 8.10. saakka. Jos haluat varata kuvauksen tätä myöhemmäksi, otathan yhteyttä studiolle.   Muissa miljöökuvauksissa kuin Lepokodin miljöökuvauksissa,  kaikissa hää- tapahtuma- ja yrityskuvauksissa yhteydenotto myös suoraa studiossa.

Kaikkia kuvauksia on mahdollisuus sopia myös muihin ajankohtiin, sekä studiolle että miljööseen -kysy rohkeasti! 

puhelin 040 7572435 tai sähköpostilla reetta@studioreettamuranen.fi

Ajanvarauksessa olevat kuvaukset sisältävät kuvauksen ja sähköiset koevedokset, nimitys-, some- ja vaivatonkuvausta lukuunottamatta. Valokuvien tai kuvatiedostojen hinnat löydät hinnastosta.

Kuvauksia on mahdollisuus sopia myös muihin ajankohtiin, sekä studiolle että miljööseen -kysy rohkeasti! 

Näin korona-aikaan kuvaan terveitä ihmisiä, tarvittaessa kuvauksen voi siirtää vaikka samana päivänä.  Et voi tulla tule kipeänä kuvaan, vaikka olisit saanut negatiivisen koronatuloksen tai kaksi rokotetta.  


Studio on kesälomalla 12.9. - 26.9. 2021


Ajanvaraus on suljettu  tällä hetkellä 8.10. alkaen johtuen tulevista muutoksista.   Studiolle on näillä näkymin palaamassa pienet studiotilat Kangasalle.

Using Format