Kuvausten esittelyt  

Studiokuvaus Pikonlinna

Studiossa Pikonlinnassa paistaa aina aurinko -tai noh, ainakin salamavalot. Kompaktissa studiossa voin kuvata lapset sekä  aikuset, kuten  rippi-ja ylioppilaskuvaukset. Studio on kodikas ja ajanmukainen, kuvauspiste on muutamalla taustalla ja ihanalla rekvisiitalla varustettu. 

Katso perhekuvauksesta tästä

Studiolle ovat myös lemmikit tervetulleita.Pikonlinnan miljöökuvaus

Työhuonestudioni on Kangasalan Pikonlinnassa, 1930-luvun vanhassa tuberkuloosisairaassa, pihassa on upea puistomainen miljöö keväällä kukkivine omenapuineen.  Sairaalaan takana on hieno maisema Vesijärvelle ja  myös rantaan voimme laskeutua jyrkkää polkua pitkin kuvaamaan.

 Sateen sattuessa voimme joko siirtää kuvauksen toiselle päivälle tai  kuvata sovitussa kuvausajassa sisällä sairaalan käytävillä tai työhuoneeni studiossa.

Miljöökuvaus

Miljöökuvauspaikka voi olla joko sisätiloissa tai ulkona. Keskustellaan toiveistanne ja mietitään juuri teille sopiva kuvauspaikka yhdessä! Tulen halutessanne kuvaamaan vaikka kotipihanne puutarhaan. 

Miljöökuvia voidaan ottaa ulkona vuoden ympäri. Sateen sattuessa kuvaus siirretään joko toiselle päivälle tai valmiiksi mietittyyn sisätilaan. 

Studiokuvaus Hatanpää

Isommat perheet ja  ryhmien halutessa studiolle, kuvaamme teidät  isolla studiolla Hatanpäällä. Studiokuvaus on varma ratkaisu onnistuneeseen kuvaushetkeen. Studio on tilava eikä sää voi pilata kuvaussuunnitelmia. Studiossa on valittavana useita erilaisia kuvataustoja ja monenlaista rekvisiittaa.

Iso studio Tampereella Hatanpään teollisuustaloon, sinne helppo saapua myös omalla autolla ja saat parkkiohjeet minulta. Tämä studiokuvaus sovitaan henkilökohtaisesti.

Dokumentaarinen kuvaus


Kohdatessasi niin iloa tai surua, tulen halutessanne ottamaan tapahtumakuvat juhlastanne. Laadukkaat ammattilaisen ottamat kuvat takaavat sen, että tilaisuudesta jää kaunis, pysyvä muisto.

Dokumentaarisen kuvauksen aikataulun sovimme tarpeidenne mukaan. 

Valikoin ottamistani kuvista teille valmiiksi kattavan kuvapaketin, joka sisältää juhlanne huippuhetkiä.

Mainoskuvaus

Kun tarvitset laadukkaita mainoskuvia esimerkiksi lehteen tai verkkomediaan, niin ota yhteyttä studiolle. Mietitään yhdessä teille parhaiten sopiva ratkaisu.

Kuvaan niin pienten kuin suurten yritysten tarpeisiin, yksittäisistä kuvauksista useamman päivän kokonaisuuksiin.

Laadukas kuva tuo yrityksenne viestintään vaikuttavuutta.

Kuvat ja kuvatuotteet

Studiokuvauksen ja miljöökuvauksen hintaan sisältyy kuvaus ja koevedokset, niihin ei pääsääntöisesti sisälly valmiita kuvia eikä kuvatiedostoja. Valokuvat, joko paperiset tai kuvatiedostot, tilataan kuvaushinnaston mukaisesti. Tästä löydät kuvatuotteiden esittelyitä, vaihtoehtoina on aidoista valokuvista fine-art kuviin.

Dokumentaariseen kuvaukseen sisältyy kuvaajan valitsemat kuvat. Kuvat ovat kevyesti jälkikäsiteltyjä, ja ne toimitetaan sähköisessä muodossa kuvatiedostoina. 

Mainoskuvauksissa sisältö sovitaan tapauskohtaisesti.

Ohjeita

Kuvausajan varaaminen ja kuvien toimitus


Varaa kuvausaika aina etukäteen. Käytä nettiajanvarausta, soita 040 757 2435, tai lähetä sähköpostia reetta@studioreettamuranen.fi

Nettiajanvarauksella voit varata peruskuvauksia arkipäiville. Hää, mainos- ja muualla kuin Pikonlinnan pihassa tapahtuvat miljöökuvaukset sovitaan aina erikseen jotta voin ottaa matka-ajat huomioon.

Päiväaikojen lisäksi kuvaan tarvittaessa iltaisin ja viikonloppuisin. Ilta-ja viikonloppuajat kannattaa varata hyvissä ajoin. Päiväaikoja löytyy usein jo seuraavalle viikolle.

Kuvien toimitus joko  studiolta  noutamalla etukäteen sovittaen tai postilla. Sähköiset kuvat toimitetaan latauslinkkien kautta.  Kuvien toimitusaika kuluttajapuolella n. 1kk tilauksesta, koevedokset tulevat kuvista normaalisti viikossa.

Vinkkejä kuvaukseen tulijoille

Halutessanne voimme jutella etukäteen kuvausta varatessa. Lapsi- tai perhekuvaa varten kannattaa varata kuvausaika, joka on lapsen päivärytmiin parhaiten sopiva. 

Aikuisten ja isompien lasten kannattaa mahdollisuuksien mukaan vaihtaa kuvausvaatteet jo kotona, näin kuvausaikaa ei mene vaatteiden vaihtoon.  Pikonlinnassa vaatteita voi vaihtaa wc-tiloissa (sisääntulo aulassa), studion sisälle pääsee  vaihtamaan vaatetta ennen kuvausta, jos edellinen kuvaus on loppunut.

Lasten vaatetuksen toivotaan olevan sellainen, mitä ei tarvitse kuvauksen aikana jatkuvasti korjailla. Oikean kokoiset, hyvin istuvat vaatteet näyttävät kuvissa siisteimmiltä. Voitte ottaa mukaan lapsen oman lelun tai haluamaanne rekvisiittaa. 


Vaippaikäiselle neidoille suosittelen  mekon alle leggisenjä/vaipan päälle pikkuhousuja, vaippa näkyy helposti kuvissa. Studiolla on lainattavissa muutamia valkoisia vaipan päälle meneviä alushousuja. Koot 86, 70 ja 60.


Studion kuvaustaustat


Kuvauksen alussa valitsemme kuvaustaustan yhdessä, kun katsomme taustoja yhdessä voin suositella sinulle hyvää taustaa.

 Lyhyissä kuvauksissa ja lapsikuvauksissa käytämme yhtä taustaa, yli 10 vuotiaiden kanssa voimme kuvata kahdellakin taustalla.

Yli  puolen tunnin muotokuvaukseen voi kuvaukseen ottaa kaksikin asukokonaisuutta mukaan, jos haluaa erityylisiä kuvia.

Rekvisiitta

Studiolla on paljon erilaista rekvisiittaa,  lapsille leluja ja aikuisille tuoleja. 

Voit aina tuoda omaa rekvisiittaa mukanasi, mutta se ei ole pakollista. Yleistä omaa rekvisiittaa on studiolla esimerkiksi harrastuksiin liittyvät soittimet tai pelivälineet.   Myös lemmikit ovat tervetulleita studiolle.

Lemmikit ovat tervetulleita studiolle.

Saapuminen Pikonlinnaan

Pikonlinnaan saavutaan usein autolla tai bussilla. Bussin päätepysäkki on vanhan sairaalaan edessä. Studiolle on esteetön pääsy.

Tarkemmat infot löydät yhteistiedoista

Pikonlinnassa kuvauksen aikana kuvattavien kannustusjoukot odottavat pääosin studion ulkopuolella.  Pientä odotustilaa löytyy käytävästä studion edestä sekä pääsisäänkäynnin vierestä odotustilasta.

Kuvauksen siirtäminen

Ethän tule kuvaukseen kipeänä, kuvauksen voi siirtää sairastapauksissa vaikka samana aamuna veloituksetta. Ota alle 24h tapahtuvista siirroissa mielellään yhteyttä puhelimella 040 7572435 (myös tekstiviestit ja whatsapp-viestit sopivat)

Kuvauksia voidaan kalenterin mukaan myös muissa tapauksissa siirrellä, ota heti yhteyttä kun tiedät tarvetta, niin katsotaan uusi aika.Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Using Format