Kuvausten esittelyt  

Studiokuvaus Pikonlinna

Studiossa Pikonlinnassa paistaa aina aurinko -tai noh, ainakin salamavalot. Pikonlinnan studiossa voin kuvata lapset sekä yksittäiset aikuiset, kuten  rippi-ja ylioppilaskuvaukset. Studio on kodikas ja ajanmukainen, kuvauspiste on muutamalla taustalla ja ihanalla rekvisiitalla varustettu. 


Pikonlinnan miljöökuvaus

Työhuonestudioni on Kangasalan Pikonlinnassa, 1930-luvun vanhassa tuberkuloosisairaassa, pihassa on upea puistomainen miljöö.  Saraalaan takana on hieno maisema Vesijärvelle ja  myös rantaan voimme laskeutua kuvaamaan.  Sateen sattuessa voimme joko siirtää kuvauksen,  kuvata sisällä sairaalan käytävillä tai työhuoneeni studiossa.

Miljöökuvaus

Miljöökuvauspaikka voi olla joko sisätiloissa tai ulkona. Keskustellaan toiveistanne ja mietitään juuri teille sopiva kuvauspaikka yhdessä! Tulen halutessanne kuvaamaan vaikka kotipihanne puutarhaan. 

Miljöökuvia voidaan ottaa ulkona vuoden ympäri. Sateen sattuessa kuvaus siirretään joko toiselle päivälle tai valmiiksi mietittyyn sisätilaan. Kilometrikulut kuuluvat miljöökuvauksen hintoihin Kangasalan ja Tampereen keskusta-alueilla.

Studiokuvaus Hatanpää

Isommat perheet ja  ryhmien halutessa studiolle, kuvaamme teidät  isolla studiolla Hatanpäällä. Studiokuvaus on varma ratkaisu onnistuneeseen kuvaushetkeen. Studio on tilava eikä sää voi pilata kuvaussuunnitelmia. Studiossa on valittavana useita erilaisia kuvataustoja ja monenlaista rekvisiittaa.

Iso studio Tampereella Hatanpään teollisuustaloon, sinne helppo saapua myös omalla autolla ja saat parkkiohjeet minulta. Tämä studiokuvaus sovitaan henkilökohtaisesti.

Dokumentaarinen kuvaus


Kohdatessasi niin iloa tai surua, tulen halutessanne ottamaan tapahtumakuvat juhlastanne. Laadukkaat ammattilaisen ottamat kuvat takaavat sen, että tilaisuudesta jää kaunis, pysyvä muisto.

Dokumentaarisen kuvauksen aikataulun sovimme tarpeidenne mukaan. Esimerkiksi häissä voin kuvata koko päivänne aamuvalmisteluista iltamyöhään.

Valikoin ottamistani kuvista teille valmiiksi kattavan kuvapaketin, joka sisältää juhlanne huippuhetkiä.

Mainoskuvaus

Kun tarvitset laadukkaita mainoskuvia esimerkiksi lehteen tai verkkomediaan, niin ota yhteyttä studiolle. Mietitään yhdessä teille parhaiten sopiva ratkaisu.

Kuvaan niin pienten kuin suurten yritysten tarpeisiin, yksittäisistä kuvauksista useamman päivän kokonaisuuksiin.

Laadukas kuva tuo yrityksenne viestintään vaikuttavuutta.

Kuvat ja kuvatuotteet

Studiokuvauksen ja miljöökuvauksen hintaan sisältyy kuvaus ja koevedokset, niihin ei pääsääntöisesti sisälly valmiita kuvia eikä kuvatiedostoja. Valokuvat, joko paperiset tai kuvatiedostot, tilataan kuvaushinnaston mukaisesti. Tästä löydät kuvatuotteiden esittelyitä, vaihtoehtoina on aidoista valokuvista fine-art kuviin.

Dokumentaariseen kuvaukseen sisältyy kuvaajan valitsemat kuvat. Kuvat ovat kevyesti jälkikäsiteltyjä, ja ne toimitetaan sähköisessä muodossa kuvatiedostoina. 

Mainoskuvauksissa sisältö sovitaan tapauskohtaisesti.

Ohjeita

Kuvausajan varaaminen ja kuvien toimitus


Varaa kuvausaika aina etukäteen. Käytä nettiajanvarausta, soita 040 757 2435, tai lähetä sähköpostia reetta@studioreettamuranen.fi

Nettiajanvarauksella voit varata peruskuvauksia arkipäiville. Hää, mainos- ja muualla kuin lepokodin pihassa tapahtuvat miljöökuvaukset sovitaan aina erikseen jotta voin ottaa siirtymäajat huomioon.

Päiväaikojen lisäksi kuvaan tarvittaessa iltaisin ja viikonloppuisin.  

Kuvien toimitus joko  työhuoneelta  noutamalla etukäteen sovittaen tai postilla. Sähköiset kuvat toimitetaan latauslinkkien kautta.  Kuvien toimitusaika kuluttajapuolella n. 1kk tilauksesta, koevedokset tulevat kuvista normaalisti viikossa.

Vinkkejä kuvaukseen tulijoille

Vaatetuksesta, rekvisiitasta ja muista toiveista voidaan jutella etukäteen kuvausta varatessa. Lapsi- tai perhekuvaa varten kannattaa varata kuvausaika, joka on lapsen päivärytmiin parhaiten sopiva. Lasten vaatetuksen toivotaan olevan sellainen, mitä ei tarvitse kuvauksen aikana jatkuvasti korjailla. Oikean kokoiset, hyvin istuvat vaatteet näyttävät kuvissa siisteimmiltä. Voitte ottaa mukaan lapsen oman lelun tai haluamaanne rekvisiittaa. Vaippaikäiselle neidoille suosittelen  mekon alle leggisenjä/vaipan päälle pikkuhousuja, vaippa näkyy helposti kuvissa.

Valitsemme yhdessä kuvaustaustan. Yli  puolen tunnin muotokuvaukseen voi ottaa kaksikin asukokonaisuutta mukaan, jotta saamme erityylisiä kuvia. 

Valitettavasti studiolla ei ole odotustiloja, joten toivon teidän saapuvan kuvaukseen täsmällisesti. 


Korona info

Ethän tule kuvaukseen kipeänä, kuvauksen voi siirtää vaikka samana aamuna veloituksetta.

Myös normaali flunssan vuoksi kuvaus siirretään.

Saapuminen Pikonlinnaan

Pikonlinnaan saavutaan usein autolla tai bussilla. Bussin päätepysäkki on vanhan sairaalaan edessä.

Autolle löydätte 2h parkkipaikkoja muutamia  pääsisäänkäynnin luota, sekä isot rajoituksettomat parkkialueet sairaalaan sivulta. 

Studion tilat ovat 1. kerroksessa, käynti vanhan sairaalaan pääovesta, josta jatketaan käytävää oikealle lasioville, lasiovien jälkeen studio löytyy toimistokäytävästä huoneesta 27.  Rakennuksessa on opasteet studiolle.

Studiolle on esteetön pääsy.


Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Using Format