Kuvausten esittelyt  

Studiokuvaus

Studiokuvaus on varma ratkaisu onnistuneeseen kuvaushetkeen. Studio on tilava, ajanmukainen ja kodikas, eikä sää voi pilata kuvaussuunnitelmia. Studiossa on valittavana erilaisia kuvataustoja ja monenlaista rekvisiittaa.

Studioni sijaitsee Kangasalla keskustassa lähellä kirkkoa. Parkkipaikat sijaitsevat studion edustalla.

Miljöökuvaus

Miljöökuvauspaikka voi olla joko sisätiloissa tai ulkona. Keskustellaan toiveistanne ja mietitään juuri teille sopiva kuvauspaikka yhdessä! Tulen halutessanne kuvaamaan vaikka kotipihanne puutarhaan. 

Miljöökuvia voidaan ottaa ulkona vuoden ympäri. Sateen sattuessa kuvaus siirretään joko toiselle päivälle, studioon tai muuhun valmiiksi mietittyyn sisätilaan. Kilometrikulut kuuluvat miljöökuvauksen hintoihin Kangasalan ja Tampereen keskusta-alueilla.

Dokumentaarinen kuvaus


Kohdatessasi niin iloa tai surua, tulen halutessanne ottamaan tapahtumakuvat juhlastanne. Laadukkaat ammattilaisen ottamat kuvat takaavat sen, että tilaisuudesta jää kaunis, pysyvä muisto.

Dokumentaarisen kuvauksen aikataulun sovimme tarpeidenne mukaan. Esimerkiksi häissä voin kuvata koko päivänne aamuvalmisteluista iltamyöhään.

Valikoin ottamistani kuvista teille valmiiksi kattavan kuvapaketin, joka sisältää juhlanne huippuhetkiä.

Mainoskuvaus

Kun tarvitset laadukkaita mainoskuvia esimerkiksi lehteen tai verkkomediaan, niin ota yhteyttä studiolle. Mietitään yhdessä teille parhaiten sopiva ratkaisu.

Kuvaan niin pienten kuin suurten yritysten tarpeisiin, yksittäisistä kuvauksista useamman päivän kokonaisuuksiin.

Laadukas kuva tuo yrityksenne viestintään vaikuttavuutta.

Kuvat ja kuvatuotteet

Studiokuvauksen ja miljöökuvauksen hintaan sisältyy kuvaus ja koevedokset, niihin ei sisälly valmiita kuvia eikä kuvatiedostoja. Valokuvat, joko paperiset tai kuvatiedostot, tilataan kuvaushinnaston mukaisesti.

Dokumentaariseen kuvaukseen sisältyy kuvaajan valitsemat kuvat. Kuvat ovat kevyesti jälkikäsiteltyjä, ja ne toimitetaan sähköisessä muodossa kuvatiedostoina. Kuvatiedosto on kooltaan noin 1500x 2250 pikseliä.

Mainoskuvauksissa sisältö sovitaan tapauskohtaisesti.

Ohjeita

Kuvausajan varaaminen ja kuvien toimitus


Varaa kuvausaika aina etukäteen. Käytä nettiajanvarausta, soita 040 757 2435, tai lähetä sähköpostia reetta@studioreettamuranen.fi

Nettiajanvarauksella voit varata peruskuvauksia arkipäiville. Hää, mainos- ja miljöökuvaukset sovitaan aina erikseen.

Päiväaikojen lisäksi kuvaan tarvittaessa iltaisin ja viikonloppuisin.  

Kuvien toimitus joko studiolta noutamalla etukäteen sovittaen tai postilla. Sähköiset kuvat toimitetaan latauslinkkien kautta.  Kuvien toimitusaika kuluttajapuolella n. 1kk tilauksesta, koevedokset tulevat kuvista normaalisti viikossa.

Ohjeita kuvaukseen tulijoille

Vaatetuksesta, rekvisiitasta ja muista toiveista voidaan jutella etukäteen kuvausta varatessa. Lapsi- tai perhekuvaa varten kannattaa varata kuvausaika, joka on lapsen päivärytmiin parhaiten sopiva. Lasten vaatetuksen toivotaan olevan sellainen, mitä ei tarvitse kuvauksen aikana jatkuvasti korjailla. Oikean kokoiset, hyvin istuvat vaatteet näyttävät kuvissa siisteimmiltä. Voitte ottaa mukaan lapsen oman lelun tai haluamaanne rekvisiittaa.

Valitsemme yhdessä kuvaustaustan. Muotokuvaukseen voi ottaa kaksikin asukokonaisuutta mukaan, jotta saamme erityylisiä kuvia. 

Valitettavasti studiolla ei ole odotustiloja, joten toivon teidän saapuvan kuvaukseen täsmällisesti. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Using Format