Reetta Muranen

Olen Kangasalta kotoisin oleva ammattivalokuvaaja. Olen työskennellyt alalla vuodesta 2005 ja vuodesta 2008 alkaen perustamassani studiossa. Minulla on vahva koulutus alalle ja lisäksi seuraan alaa ja osallistuen kursseille sekä kilpailuihin aktiivisesti.  Nykyään toimin mielelläni mentorina muille kuvaajille, sekä  opetan valokuvausta noin päivän kuukaudessa Voionmaan opistolla. On minun vuoroni jakaa tietoa.

Vuosien varrella olen saanut kuvata työkseni monenlaisia muotokuvia studiossa ja miljöössä sekä ikuistaa asiakkaitteni tähtihetkiä erilaisissa perhejuhlissa. Ihmisten ohella otan edustavia otoksia myös nelijalkaisista.

Yksityiskuvausten lisäksi valokuvaan yritysten tarpeisiin. Otan henkilökuvia ja ideoin, somistan sekä kuvaan mainos- ja tuotekuvia. Minut voi tilata myös kuvaamaan laadukkaita henkilö- ja tunnelmakuvia yritystapahtumista ja -juhlista.  Käytössäni on myös pieni drone, johon asiaankuuluvat luvat ovat kunnossa.

Teen kuvaustöitä joustavasti Pirkanmaan alueella ja suunnittelen mielelläni asiakkaiden toiveiden mukaisia kuvausmiljöitä rekvisiittoineen. Minulla on taskussani aina muutama persoonallinen kuvausidea toteutettavaksi!

Keskityn valokuvaukseen aina täysillä, mutta siitä huolimatta kuvaustilanteet ovat kanssani mukavan rentoja. Lopputulos tietenkin ratkaisee. Kaikkein tärkeintä on, että asiakkaani ovat tyytyväisiä ottamiini kuviin.

Studio on Suomen ammattivalokuvaajat ry:n jäsen.  

QEP

Minulle on myönnettty marraskuussa 2021 QEP-arvonimi.

Qualified European Photographer on Federation of European Professional Photographers myöntämä arvonimi, joka haetaan 12 kuvan sarjalla. Näet sarjani tästä  Suomessa  QEP-arvonimiä on  34 (vuoteen 2021 mennessä)

KUI  ja VAT

Olen suorittanut Kuvallisen ilmaisun perustutkinnon lisäksi Valokuvaajan ammattitutkinnon Visuaaliviestinnän oppilaitoksessa, molemmat oppisopimuskoulutuksella. Lisäksi täydennän koulutustani aktiivisesti.

Kisamenestys

Parhaat kisamenestykset ovat Suomen Vuoden muotokuvaaja kisan  valmistujaissarjan voitto vuonna 2018 sekä  ryhmäkuvasarjan voitto vuonna 2016. Lisäksi olen saanut useita kunniamainintoja vuoden muotokuvaaja kisassa.

Using Format