Reetta Muranen

Olen Kangasalta kotoisin oleva ammattivalokuvaaja. Olen työskennellyt alalla vuodesta 2005 ja vuodesta 2008 alkaen perustamassani studiossa. Minulla on koulutuksena kuvallisenilmaisun perustutkinto sekä valokuvaajan ammattitutkinto. Seuraan alaa ja osallistun kursseille sekä kilpailuihin aktiivisesti.

Vuosien varrella olen saanut kuvata työkseni monenlaisia muotokuvia studiossa ja miljöössä sekä ikuistaa asiakkaitteni tähtihetkiä erilaisissa perhejuhlissa. Ihmisten ohella otan edustavia otoksia myös nelijalkaisista.

Yksityiskuvausten lisäksi valokuvaan yritysten tarpeisiin. Otan henkilökuvia ja ideoin, somistan sekä kuvaan mainos- ja tuotekuvia. Minut voi tilata myös kuvaamaan laadukkaita henkilö- ja tunnelmakuvia yritystapahtumista ja -juhlista.

Teen kuvaustöitä joustavasti Pirkanmaan alueella ja suunnittelen mielelläni asiakkaiden toiveiden mukaisia kuvausmiljöitä rekvisiittoineen. Minulla on taskussani aina muutama persoonallinen kuvausidea toteutettavaksi!

Keskityn valokuvaukseen aina täysillä, mutta siitä huolimatta kuvaustilanteet ovat kanssani mukavan rentoja. Lopputulos tietenkin ratkaisee. Kaikkein tärkeintä on, että asiakkaani ovat tyytyväisiä ottamiini kuviin.

Studio on Suomen ammattivalokuvaajat ry:n jäsen.  Minun kuvani on kuvannut Studio Torkkelilta Laura Tammisto.

Using Format